Friday, August 10, 2012

Trial with Fasting :D

Assalamualaikum wbt.

Last update blog ni bulan April yg lalu. Sungguh berhabuk dah ni. K, aku dah habis trial. YAHOOOO ! Tapi tadi dah dpt tau markah 3 subjek. Geo aku B weyyyy :( First time. Sedih. Tapi mungkin takde rejeki. Hewhewhew. Target aku mungkin meleset kali ni. Macam mana lah nak masuk SBP ni wey. Macam tipis je. Sorry Ma :(

Hari ni pergi sekolah tapi aku tak masuk kelas langsung. Tapi aku tak ponteng okay ! Aku, Diana, Fatihah, Eva n Aziahtul duk lepak bilik guru sebab nak kene tolong cikgu. Pastu ktorang buat bilik guru tu jadi pasar. Kesian cikgu. Sorry yeah cikgu :D Sume cikgu ktorang soal siasat "Dah tanda kertas ke belum?". Kebanyakkannye ckp Isnin baru nak bgi. Okay, kene patient sikit. Eh, semalam aku dapat gambar kelas lps habis the last payyyper, KH. Hodoh muka aku, macam mak nenek.

Where is me ?

3 Viva (2012) Ohsemmmmm <3 

K, sebelum terlupa. Selamat menjalani ibadah berpuasa. Walaupun lagi seminggu lgi nak raya, baru nk wish ni. Manfaatkan 10 malam terakhir ni because we are looking for Malam Lailatul Qadar. To my musuh2 diluar sana, Aku mintak maaf tau. Aku mmg mulut lazer. Jangan Sentap. Assalamualaikum wbt :D





No comments:

Post a Comment