Thursday, June 30, 2011

Unknown Title

Today is Thursday , mengikut tarikh kt pc ni menunjukkan 30/06/2011 . ok , memandangkan aku dh lama tk update , hari ni aku nk update . sorry ayat aku hari ni mcm keling hensome . aku dh dpt nombor periksa . aku dpt cemerlang sgt2 . jgn jeles. nombo 21 , hebat kan ? haha . Rabu , aku lawan hoki . 2 team je yg masuk , so aku dpt nombo 2 . main pon blur-2 je , haha . ok la kan , dpt hadiah gak . Pastu hari ape tah aku tk ingt aku dpt sijil . kali pertama dpt time masuk sekolah menengah . 2 lagi tu . sijil pertandingan rekacipta dgn pertandingan folio bbm .yey ! dpt sijil .
Hari ni aku on9 , buka blog . followers aku dh lebih 100 ! kasian kt aku , org lain dh berpuluh ribu dah , tp aku masih kejar seratus , haha !

No comments:

Post a Comment