Friday, June 3, 2011

Maafkan aku

Tak baik kutuk org dkt blog , bukan nye nk gossip sebenarnye pon . First , cuti sekola dh dtg . Aku rse everybody tau . Second , Exam dh hbis . hari ni baru aku ade peluang nk update blog nih . selama nih tk bole bukak blog sbb ade virus .
First , aku rse bersalah kpd FARAH DIYANAH BINTI MUSTAFFA . kenapa aku sanggup marah kau ? kesian kat kau , sory sgt2 yea . Air mata aku dh mula mengalir bile terkenang kan kau . kenapa aku sanggup buat kau mcm tu ? padahal bende kecik je . kau ni bodoh la ! kenapa aku buat kau mcm nih ? mungkin aku tgh mood swing . Maaf kan aku yea ? aku dh byk buat salah kt kau . Kau dh byk berkrban kt aku tp yg ni aku balas.
Ok ,semalam aku tk tego kau langsung kan ? mungkin semalam aku tk sedar lgi . bile aku bace novel QAMA aku dpt hidayah , haha ! aku betul2 menyesal . Aku mengalirkan mata bila baca novel kau . bile cite asal sahabat aku rse berdosa . Maafkan aku !
hari ini , 03/06/2011 aku memaksa diriku untk menelefon kau . Aku mintak maaf kt kau bile aku dgr AMEERA ckp kau deactive fb . Aku mula salahkan diri aku . Aku telefon kau terus sbb aku rse bersalah . aku ingt kau dh berjauh hati dgn aku tp bile aku dh kol kau , kau ckp kau tk kesah . terharu rse . kau ckp kau busy . ok aku paham kau nk kenduri . berkali-kali aku mintak maaf .
Bile aku letak gagang telefon aku terus senyum melebar . Hati aku senang . Aku rse aku tk gado lama2 dgn kau . mungkin sbb kau dh terlalu baik dgn aku . mungkin kali ini ALLAH nk test kesabaran seorang sahabat . Sekali lagi aku nk ckp " i'm sorry " . Aku rse bersalah ! Ok bye ,

No comments:

Post a Comment