Wednesday, March 30, 2011

Kenangan Hari Ini

Assalamualaikum ku dahulukan sebelum ku bercerita .
Awal pagi tdi ade aktiviti kokurikulum . Aku buat kali pertamanya bermain hoki dan dlm sejarah aku memegang kayu hoki . Ku sangkakan hoki ni susah tp sebaliknya not bad la namun menyeronokkan . Selepas main hoki aku telah ade perjumpaan Puteri Islam . Berjalan dgn lancar di Bilik agama dan kami dpt pulang awal sbb bilik agama ade kelas pagi nk guna .
Pada petang harinya pula, sekola berjalan dgn lancar . Aku dh tau aku dpt nombor berapa . Aku sedih dgn result yg aku dpt . OH NO ! Dlm Oyyee aku yg  paling teruk setelah diketahui umum . Teruk nye result aku ! Malu ot aku kawan ngn budak2 pandai ni ! Korang nk tau k aku dpt nombor berapa ? Sini aku hightlight kan 20 . Teruknya ! Mase sains ade buat experiment tp aku tk buat pon aku just tgk je sbb aku tk de mood . Tak sangke pulak air mata aku meleleh . Pastu Aryani bgi aku tisu . Thanks Aryani ! Tahun ni aku emo la ! Maklumlah dh meningkat remaja .
Balik umah nye pulak lain pulak ceritanya . Tp aku tk nk cite kt sini . Ok la . Da !

No comments:

Post a Comment